Sabadell

La JSC Sabadell ha col·laborat amb Creu Roja en la seva campanya de recollida de joguines

Amb els diners reunits en la rifa d'una panera durant el sopar de Nadal del PSC, s'han comprat jocs nous pels nens més necessitats de la ciutat.

Les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) de Sabadell ha participat aquest any en la recollida de joguines per a les famílies més necessitades de la ciutat amb l'objectiu que cap nen es quedi sense regals aquest Nadal. 

Durant el sopar de Nadal del PSC Sabadell, que va tenir lloc el passat 19 de desembre a Fira Sabadellla JSC va rifar una panera solidària per poder aconseguir fons suficients per comprar joguines noves destinades a la campanya que cada any porta a terme la Creu Roja.

La primera secretària de la JSC local, Mercè Porras i el secretari d'Organització Raúl Pérez, han portat les joguines a la seu de Creu Roja Sabadell.

Segons ha explicat Mercè Porras: «amb aquesta acció, més l'ajuda de molts ciutadans i ciutadanes de Sabadell, contribuïrem a que 1.750 infants puguin tenir joguines aquests Reis».

La primera secretària recorda que avui el nombre d'infants en situació de risc d'exclusió social adherits a aquesta campanya a augmentat considerablement respecte l'any passat«l'any 2013 eren aproximadament un miler d'infants i en canvi durant aquest 2014 hi han 1750 infants».