Sabadell

Qui som?

La Joventut Socialista de Catalunya és una organització política juvenil socialista, de classe, amb vocació de masses, de voluntat nacional, democràtica i republicana, que lluita per la igualtat dona-home, que té com a objectiu prioritari la consecució d’una societat socialista, autogestionària i sense l’existència de cap classe social o de qualsevol tipus.

Sobre aquesta base ideològica la Joventut Socialista del Vallès Occidental i de Sabadell estem construint el nostre projecte jove i socialista. D’altra banda ens informem, analitzem i oferim noves propostes per a totes aquelles qüestions que ens afecten especialment a la nostra comarca i ciutat: transport, medi ambient, habitatge, ocupació, educació, entre d’altres.

Bé, fins aquí la presentació formal, ara la presentació més informal. La Joventut Socialista de Catalunya som un grup de joves amb inquietuds per la política, i amb la voluntat de millorar la nostra societat buscant la igualtat d’oportunitats pels joves. A la nostra ciutat, recolzem el projecte de Ciutat liderat pel PSC i que ha portat i portarà a terme en multitud d'accions en matèria de joventut. Són diverses les actuacions que ha desenvolupat, per citar-ne les més destacades: l’alberg del Molí de Sant Oleguer, el Sabadell Atenció Jove, on podrem rebre assessorament de professionals en diferents aspectes, els Espais Joves, o les sales d’estudi.


La nostra organització i els nostres ideals donarien per molt, però la nostra intenció és fer-vos un petit tast, i si us agrada, us animem a que vingueu a coneixe’ns!!